Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Λέξη-Κλειδί: Έλεγχος ποιότητας
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 20
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
ISO 22000 στη γραμμή παραγωγής (γραβιέρας κεφαλοτυριού, μυζήθρας, και ανθότυρου Κρήτης) στο γαλακτοκομικό συνεταιρισμό Ανωγείων Κρήτης
Συγγραφέας:
Βρέντζου, Αντωνία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε κρεοπωλείο: πλεονεκτήματα και προβλήματα εφαρμογής
Συγγραφέας:
Διοβουνιώτης, Ιωάννης
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Κανόνες HACCP & ISO 22000 για την παραγωγή κομπόστας ροδάκινου στο Νομό Ημαθίας
Συγγραφέας:
Τσιτσανόπουλος, Θεμιστοκλής
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Διαχείριση ασφάλειας τροφίμων σε χώρους μαζικής εστίασης
Συγγραφέας:
Χουζούρης, Γιάννης
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP (ISO 22000: 2005) σε συσκευαστήριο πατάτας της Ε.Α.Σ.Ν. Δράμας
Συγγραφέας:
Σουβλέρης, Μιλτιάδης
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
ISO 22000 στη γραμμή παραγωγής του χαλουμιού
Συγγραφέας:
Ιωάννου, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (συστήματα HACCP)στην αρτοποιΐα
Συγγραφέας:
Σαμιωτάκη, Βασιλική
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Το HACCP σε RTU (Ready To Use) σαλάτες
Συγγραφέας:
Σπανού, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογές συστήματος HACCP στις βιομηχανίες παραγωγής χυμού πορτοκαλιών
Συγγραφέας:
Μεσσάρη, Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 20
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (20)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (20)
Κάτσου, Πελαγία (1)
Λέξη-κλειδί
Έλεγχος ποιότητας (20)
HACCP (6)
Βιομηχανία ειδών διατροφής (3)
Βιομηχανία (2)
Επεξεργασμένα τρόφιμα (2)
Πατάτες (2)
Ποικιλίες (2)
Ποιοτικά πρότυπα (2)
Τυρί (2)
Υγεία (2)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (20)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (2)
2010 (4)
2009 (2)
2007 (4)
2006 (7)